. . .

SEL·LECCIONADA PEL PROJECTE ART I FUTUR

>>“Art i Futur” és un projecte que té la finalitat de donar veu i implicar el col·lectiu artístic català en el procés de definició del nou país. Amb aquest objectiu, 12 artistes del país de reconegut prestigi i 12 artistes emergents han elaborat cada un d’ells una litografia de nova creació de les quals se n’ha fet un tiratge limitat de 100 exemplars destinats a la venda i 20 proves d’autor de 50 x 65 cm. Un cop realitzada la impressió es destruiran les planxes per garantir l’exclusivitat del tiratge.

S’elaboraran dues col·leccions de litografies, una d’artistes emergents i una altra d’artistes consagrats, presentades independentment dins d’un estoig folrat amb tela, dissenyat i elaborat expressament per a l’ocasió. Aquesta iniciativa està impulsada per «El País que Volem» i participada entre d’altres per l’Assemblea Nacional Catalana. 

En l’estoig dels artistes consagrats, hi haurà obra de Jordi Alcaraz, Arranz-Bravo, Perejaume, Alfons Borrell, Joaquim Chancho, Salvador Juanpere, Robert Llimós, Francesca Llopis, Albert Porta Evru/Zush, Josep Maria Riera i Aragó, Benet Rossell i Gerard Sala. En la dels novells, l’obra d’Albert Arribas, Carles Azcón, Helena Basagañas, David Bonet, Miquel Gelabert, Ariadna Mangrané, Sergi Mesa, Gorka Piñol, Stella Rahola Matutes, Oliver Roura, Àlex Santafé i Rubén Torras.

Per a més informació sobre el projecte i el seu procés, així com la possibilitat de concertar entrevistes amb els organitzadors i participants podeu visitar www.artifutur.cat o contactar amb el Responsable de Comunicació Sergio Collado comunicacio@artifutur.cat T. + 34 650818754

 

Cartell Art_i_futu