Expo_Stand a la Fira Món LLibre

Helena Basagañas Mon LlibreFarà cosa d’un mes vaig guanyar el concurs Il·lustrador Resident 2011 organitzat per Tantàgora, Projectes Culturals. Això significa que col·laboraré amb ells durant tot un any. Aquest cap de setmana (dies 9 i 10 d’abril) obrirà les seves portes Món Llibre al CCCB de Barcelona, un festival de literatura adreçat a nens i nenes, que aposta per potenciar i innovar en les activitats dirigides als infants. Serà aquí on es presentarà la primera exposició Il·lustrador Resident en la que hi participo conjuntament amb quatre il·lustradors més (Pep Boatella, Anna Llenas, Ivan Regalado i Cristina Spanò).
En aquesta edició se sumen més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil de la ciutat, però també les biblioteques barcelonines, els espais del CCCB i el MACBA (que obrirán les seves portes per a l’ocasió) així com les seves corresponents llibreries, Laie i La Central.
Entre els molts escriptors, il·lustradors i artistes convidats d’enguany, Món Llibre rebrà l’il·lustrador japonès Taro Gomi. A poc a poc Món Llibre ha anat creixent i ara és una gran festa que acostuma a reunir en un cap de setmana més de 12.000 persones.
L’entrada és lliure, surt a passejar, acosta’t al CCCB i fes-hi un cop d’ull, segur que t’atrapa!

0 Comentarios

Dejar una respuesta